3DPS-Benelux

3DGence INDUSTRY F350

De 3DGence INDUSTRY F350 is een dual extruder FDM 3D-printer die is ontworpen voor industriële toepassingen waar nauwkeurigheid, snelheid, comfort en veiligheid van het gehele 3D-printproces cruciaal zijn. 

3dgence-f350

Hoge snelheid

Groot bouwvolume

Composiet printen

Verwarmde kamer

Video afspelen

Productiviteit

Behaal de beste resultaten met ongeëvenaarde snelheid op de INDUSTRY F350. 

Hoge travel- en printsnelheden met tegelijkertijd de hoogste kwaliteit zijn mogelijk met een  gesloten, gecodeerd stappenmotorsysteem. Printsnelheid tot 400 mm/s en 1 meter per seconde verplaatsing . 

 

Verwarmde printkamer

De combinatie van  de  verwarmde printkamer, hoge extrusie temperaturen en de voorverwarmde filamenten zorgen ervoor dat de prints gemaakt kunnen worden van hoogwaardige polymeren zoals PC of PEEK en altijd van de best  mogelijke kwaliteit zijn.

De verwarmde kamer maakt het mogelijk om polycarbonaat, PC-blends of copolymeren te printen die de verwachte mechanische eigenschappen bereiken, zonder kromtrekken of andere printfouten.

Video afspelen

Verwisselbare printmodules

 

De mogelijkheid om drie verschillende modules in één 3D-printer te gebruiken, stelt u in staat om herhaalbare modellen te produceren uit het breedste scala aan filamenten.

Elke module is aangepast aan een specifieke groep materialen om het drukproces te optimaliseren. Intern geheugen van de modules bespaart de tijd die voor kalibratie zou worden gebruikt. Alle modules zijn ook uitgerust met dubbele hotends en een inactief sproeisysteem.

De Module M280 is de basisprintmodule speciaal voor 3DGence INDUSTRY F421 en INDUSTRY F350, waarmee de basismaterialen zoals PLA, ABS, ASA, PA6 en PA-CF kunnen worden afgedrukt. De M280-module is ook in staat om oplosbare ondersteuningsstructuren ESM-10 en losbreekbaar HIPS-materiaal te printen.

Modules M360 en Module M500 printen bij temperaturen tot respectievelijk 280°C, 360°C en 500°C, waardoor u standaard kunststoffen zoals ABS en PLA en meer geavanceerde materialen zoals PEEK en ULTEM kunt printen.

Industriële 3D-printer klaar voor composiet

Print hoogwaardige materialen die extra zijn versterkt om uw eindgebruiksonderdelen nog duurzamer te maken.

3DGence INDUSTRY F350 kan worden uitgerust met hardware waarmee veilig kan worden geprint vanaf versterkte materialen. Verbeter de productie van uw zwaarst belaste constructiedelen.

3DGence Cloud

INDUSTRY F350 voldoet aan de Industry 4.0-vereisten. 

3DGence CLOUD omvat diensten en functionaliteiten als het uitvoeren of in de wachtrij plaatsen van de afdrukken, het op afstand bewaken van de printer en de afdrukstatus, het delen van bestanden, live camerafeed en het verzamelen van de statistieken. De software voor de industriële 3DGence-printers INDUSTRY F421 en  F350. 

Technische details

Printtechnologie

FFF

Bouw volume op

340 x 340 x 350 mm 

Minimale laaghoogte

50 µm

Aantal printkoppen

2, printkop met zuiveringssysteem

Filamentdiameter:

1,75 mm

Printkop temperatuur

500°C

Temperatuur bouwplaat

160°C

Printkamertemperatuur

130°C (actieve verwarming)

Materiaalkamer temperatuur

50°

Verwarmde materiaalkamer met automatisch spoelwisselsysteem

Een juiste behandeling van de filamenten zorgt voor de beste resultaten.  Houd uw materialen altijd droog en klaar om te printen.

Materialen worden in een stabiele omgeving bewaard dankzij de verwarmde materialenkamer.  De vochtigheid van de geladen materialen wordt verminderd, ongeacht de operationele status van de 3D-printer, dankzij het actieve kamerverwarmingssysteem.

Video afspelen
Filament

ASA-X

Thermoplast dat mechanische sterkte, UV-bestendigheid en waterbestendigheid combineert.

PC

Een van de meest duurzame, hardste en hittebestendige polymeren van technische kwaliteit.

ULTEM™

Hoogwaardig polymeer dat veel wordt gebruikt in de meest veeleisende marktsegmenten. Hitte bestendigd en erg sterk.

PEEK

Hoogwaardig polymeer uit de PAEK-familie die een unieke combinatie van eigenschappen biedt. Bestemd tegen extreem hoge temperaturen.

PEKK

Hoogwaardig polymeer van een PAEK-familie met een breed toepassingsgebied.

HIPS

Ondersteuning materiaal gebaseerd op polystyreen,  polymeer biedt perfecte ondersteuning maar hecht niet aan oorspronkelijke object dus makkelijk te verwijderen.

3 Jaar Garantie

Continue snelle productie in huis

Best-in-class garantie in de branche. 3 jaar gratis beperkte garantie. Wij staan ​​achter onze technologie, zodat u zich kunt concentreren op het printen.

Benieuwd geworden? Neem contact op